گاهی اوقات وقتی سعی می کنید از یک صفحه وب بازدید کنید، با یک پیام خطای HTTP یا Http Error مواجه می شوید. این پیام یک واکنش از سمت سرور وب است که مشکلی پیش آمده است. در برخی موارد ممکن است اشتباهی باشد که شما مرتکب شده اید، اما در اغلب مواردی که با Http Error رو به رو می شوید، تقصیر از سمت سایت است.
هر خطا یا Http Error دارای یک کد خطای HTTP است که به آن اختصاص داده شده است. به عنوان مثال، اگر سعی کنید به یک صفحه غیر موجود در یک وب سایت دسترسی پیدا کنید، با خطای آشنای ۴۰۴ مواجه خواهید شد.
اکنون، ممکن است تعجب کنید که رایج ترین خطاهای HTTP که افراد هنگام گشت و گذار در وب با آن مواجه می شوند کدامند؟ این سوالی است که در این مقاله با توجه به داده های گوگل به آن پاسخ خواهیم داد.
چرا اجازه نمی دهیم میلیون ها کاربر وب خودشان به ما بگویند که بیشتر با چه نوع Http Error مواجه می شوند؟ به روشی غیرمستقیم می توانیم از طریق گوگل این کار را انجام دهیم.
ایده اصلی در اینجا این است که برخی از افرادی که هنگام بازدید از وب سایت ها با خطا مواجه میشوند، میخواهند درباره آن خطا بیشتر بدانند و برای انجام این کار به نزدیکترین موتور جستجو مراجعه می کنند. ناگفته پیداست که اولین گزینه مطرح شده برای اینکار گوگل است.
جدیدترین پردازنده های دسکتاپ اینتل Rocket Lake نام دارند، در حالی که سری جدید AMD سری پردازنده Ryzen 5000 نام دارند. همانند لپتاپ ها، محدوده پردازنده های دسکتاپ پیچیده است. نکته اصلی که باید به خاطر بسپارید این است که علیرغم تفاوت در طراحی، پردازندههای اینتل و AMD عملکرد تقریباً مشابهی نسبت به قیمت دارند.
با استفاده از Google Insights for Search که ابزاری عالی برای تخمین «محبوبیت» عبارات جستجو است میتوان همه کدهای خطای مختلف HTTP موجود را بررسی کنیم و آن ها را با یکدیگر مقایسه نماییم. برای این مقایسه، گزینه مکان را “در سراسر جهان” را انتخاب می کنیم، دوره مورد نظر شامل تمام جستجوهای سال ۲۰۱۸ بود و نوع جستجو محدود به جستجوی وب بود. وقتی جست و جو تمام شد، ما لیستی را در اختیار داریم که در ادامه می توانید آن را مشاهده کنید.
این خطا زمانی اتفاق میافتد که یک بازدیدکننده وب سایت سعی میکند به یک صفحه وب محدود یا اختصاصی دسترسی پیدا کند اما مجاز به انجام این کار نیست، معمولاً این اتفاق به دلیل ورود ناموفق اتفاق می افتد. در مقاله دیگری نحوه های احراز هویت کاربران را بررسی خواهیم کرد.
این اساساً یک پیام خطایی از سرور وب است که به شما می گوید برنامه ای که استفاده می کنید (به عنوان مثال، مرورگر وب شما) به اشتباه به آن دسترسی داشته است یا اینکه درخواست به نحوی در مسیر با مشکل رو به رو شده است.
اکثر مردم مجبورند این خطا را تشخیص دهند. خطای ۴۰۴ زمانی رخ می دهد که سعی می کنید به منبعی در سرور دسترسی پیدا کنید که وجود ندارد. برخی از دلایل این اتفاق می تواند به عنوان مثال یک پیوند خراب شده، یک URL اشتباه تایپ شده باشد یا اینکه مدیر وب سایت صفحه درخواستی را به جای دیگری منتقل کرده است (یا آن را حذف کرده است).
این خطا مشابه خطای ۴۰۱ است، اما به تفاوت بین غیر مجاز و ممنوع توجه کنید. در این مورد هیچ فرصتی برای ورود به سیستم در دسترس نیست. برای مثال، اگر بخواهید به یک فهرست ممنوع در یک وب سایت دسترسی پیدا کنید یا سایت شما را به هر علتی تحریم کرده باشد با این خطا رو به رو می شوید.
توضیحات این خطا تا حد زیادی گویای همه چیز است. این یک پیام خطای همه منظوره برای زمانی است که یک وب سرور با نوعی خطای داخلی مواجه می شود. به عنوان مثال، سرور ممکن است با درخواست های بیش از حد رو به رو شده باشد و بنابراین نمی تواند به درستی درخواست ها را مدیریت کند.
میخواهیم به این نکته اشاره کنیم که همه پیام های مربوط به خطا های بالا خطا هایی هستند که توسط وب سرور به بازدیدکننده گزارش میشوند البته این ماهیت خطاهای HTTP است. به صورت خلاصه اگر شما به وب سایتی دسترسی ندارید می توانید با این کد های خطا مشکل خود را پیدا کنید.
باید این نکته را نیز اضافه کنیم که نتایج گوگل در واقع به خوبی با داده های ما مطابقت دارد. همانطور که ممکن است بدانید، در مقاله ای دیگر به صورت مرجعی به بررسی تک به تک خطا های مربوط به Http یا Http Errors خواهیم پرداخت.